dtTextpage
ABC versie

Over De Kers

Een fijne daginvulling is een stuk makkelijker geworden. Neem contact op met Marleen, makelaar daginvulling. Zij helpt je hierbij. Je kunt kiezen uit het aanbod van verschillende aanbieders.

Over De Kers

Daginvulling uitkiezen en regelen is een stuk makkelijker geworden. Dat doet arrangemententeam De Kers namelijk voor je! De Kers is een samenwerkingsverband tussen Leviaan, Baanbreker, LeekerweideGroep, Esdégé-Reigersdaal, Omring en gemeente Enkhuizen. Samen bieden ze jou, inwoner van Enkhuizen, een zo mooi en breed mogelijk aanbod aan daginvullingmogelijkheden aan. Je hoeft niet meer met ieder apart afspraken te maken. Je hebt vanaf nu één enkel aanspreekpunt: makelaar daginvulling Marleen. Kortom: jij kiest wat je wilt gaan doen, De Kers organiseert de rest.

Hoe werkt het

Marleen Heijstee is het aanspreekpunt voor je. Zij is de makelaar daginvulling van De Kers. Je bespreekt met haar wat je wensen en voorkeuren zijn. Welke daginvulling je zou willen volgen en op welke dagen of dagdelen. Samen stel je het arrangement samen dat bij jouw wensen en behoeften past.

Weet je nog niet zo goed wat je wilt of wat de keuzemogelijkheden zijn? Zij kan je er alles over vertellen. Mogelijk wil je een paar keer ‘proeven’, dat is uiteraard ook mogelijk. 

 

Beschikking is wel nodig

Heb je een keuze gemaakt? Dan gaat Marleen voor je aan de slag. Zij maakt afspraken met de verschillende organisaties en regelt alles hier rondom. Marleen is jouw aanspreekpunt. Jij hebt alleen met haar te maken. Wel is het zo dat je om gebruik te kunnen maken van daginvulling een beschikking van de gemeente nodig hebt. Hierover kan Marleen je meer vertellen en eventueel in begeleiden.

 

Het aanbod

Je kunt vrij kiezen in het aanbod van de aangesloten organisaties. Die organisaties zijn Leviaan, Omring, LeekerweideGroep, Baanbreker en Esdégé-Reigersdaal. Mogelijk dat in de toekomst ook andere organisaties zich bij De Kers aansluiten. Hoe meer, hoe liever! Dat maakt het aanbod alleen maar mooier en breder.

Klik hier om alle activiteiten te bekijken. Alle activiteiten worden in Enkhuizen aangeboden. Dat is wel zo prettig en bekend. En er is volop variëteit in Enkhuizen!

Aanmelden en contact

Iets gevonden wat je aanspreekt? Of nog vragen? Neem dan contact op met Marleen Heijstee, Makelaar daginvulling. Bel of stuur een Whatsapp-bericht naar 06-18343940. Je kunt ook mailen naar: makelaar@arrangemententeamkers.nl