dtTextpage

Ik wil aanbieder worden

De Kers is altijd op zoek naar nieuwe bedrijven, organisaties en locaties die daginvulling aan willen bieden. Ben jij gevestigd in Enkhuizen en wil jij daginvulling aanbieden? Dan komen wij graag in contact met jou.

Over De Kers

De Kers is een samenwerkingsoverband tussen Leviaan, Baanbreker, LeekerweideGroep, Esdégé-Reigersdaal, Omring en gemeente Enkhuizen. Samen bieden zij inwoners van Enkhuizen een mooi en breed aanbod aan daginvullingmogelijkheden. Hierdoor hoeven de inwoners niet zelf op zoek of aparte afspraken te maken, maar vinden ze alle daginvulling van Enkhuizen op één plek: De Kers.

Onze makelaar daginvulling, Marleen Heijstee, koppelt degene die op zoek is naar daginvulling aan de juiste daginvulling. Binnen ons arrangemententeam is zij het vaste aanspreekpunt. Marleen maakt afspraken met de organisaties en aanbieders en regelt alles hier rondom. 

Aanbieder worden

Wij hebben diverse samenwerkingen met verschillende aanbieders. Mogelijk wil jouw organisatie zich ook bij De Kers aansluiten. Hoe meer aanbieders, hoe liever! Dat maakt het aanbod alleen maar mooier en breder. Spreekt De Kers jou aan en wil jij ook graag aanbieder in Enkhuizen worden? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Marleen Heijstee, Makelaar daginvulling, via 06-18343940. Wij horen graag waarom jij aanbieder wilt worden en wat voor daginvulling jij kunt aanbieden.